Kezdőlap

2019.03.21
Eredményes női tűzoltók

A Zentai Önkéntes Tűzoltótestület női veteráncsapata első lett a hétvégén Bácskossuthfalván megtartott V. Moravica-tűzoltókupán. Molnár Gábor Gyula, a Zentai Önkéntes Tűzoltótestület parancsnoka elmondta, hogy ez egy ügyességi, gyorsasági verseny, amelyen a csapattagoknak n...

2019.03.21
Nyugat Bácska

,,A tavasz a király”-A zombori Laza Kostić Kulturális Központ munkatársa, Szitás Mária szervezésében a költészet világnapja alkalmából tartottak rendhagyó irodalomórát a nemesmiliticsi Testvériség-egység Általános Iskola harmadikosai körében. A verses óra vendége volt L. Móger Tímea, doroszlói költő, író.
Mi az ihlet? Mit szeretünk olvasni? Hogyan születik a ... See more

2019.03.21
Hét Nap - 110 év jegyében

Tóthfaluba érve mindig megmagyarázhatatlan nyugalmat érzek. Mintha a másodpercek is lassabban peregnének ebben a Magyarkanizsa községben fekvő településen, mely zöld területekben, parkokban, virágokban és rengeteg facsemetében bővelkedik.

2019.03.21
Faültetési akció

A szabadkai Soroptimist Klub és a magyarkanizsai Együtt Veled – Értük Egyesület faültetési akciót szervezett. Az eseményen részt vettek a szabadkai Žarko Zrenjanin Általános Iskola tanulói is.

2019.03.21
Az egészséges száj világnapja

A Fogorvosok Világszövetsége március 20-át az egészséges száj világnapjává nyilvánította. Az Újvidéki Egészségház az egyik bevásárlóközpontban igyenes tanácsadást szervezett a polgároknak.

2019.03.21
Magyarkanizsán sok a munkanélküli

Milyen lehetőségeik vannak a munkanélkülieknek? Erre a kérdésre igyekeztek választ adni Magyarkanizsán a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat munkatársai.

2019.03.21
Ezentúl a mezőgépeket is évente kell műszaki vizsgára vinni

Április 3-án lejár a Közlekedésbiztonsági törvény elfogadásakor adott egyéves türelmi időszak, és érvényüket vesztik a mezőgépek tartós bejegyzését tanúsító korábbi forgalmi engedélyek és rendszámtáblák. A...

2019.03.20
Nem zárták ki a Fideszt

Kompromisszumos megoldás született a Néppárt többórásra elhúzódott mai ülésén, amelyen a Fidesz kizárása, illetve felfüggesztése volt a vitatéma. Az Origo szerint nem zárják ki a Fideszt és nem is függesztik fel a néppárti tagságát. A Fidesz úgy döntött, hogy egy ideig ö...

2019.03.20
KÉK-hír: Könyveket kaptak az iskolák

Könyveket kapott március 20-án 1 iskola Visnyevácon és Dusanovóban.

2019.03.20
Vajdasági Magyar Szövetség - VMSZ

Pásztor István: Erőszakkal senki sem szerezhet érvényt akaratának

Nem lehet olyan foka a frusztráltságnak, ami feljogosít bárkit is arra, ami a hétvégén történt - mondta a VMSZ elnöke. Aggasztónak tartja, hogy a megmozdulásokba középiskolás fiatalokat is belevontak.

« 3 of 85 »